تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
مرکز دیجیتال
جنوب استان
کرمان و
آدرس
mdjiroft.LXB.ir لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
با توجه به عدم برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، زمان ومکان برگزاری مسابقات نهایی (کشوری) جام دیجیتال به شرح ذیل اعلام می گردد :
اصفهان- خیابان هزار جریب –انتهای خیابان شیخ کلینی(مرداویج)- مجموعه رفاهی پرواز – شهربازی دیجیتال جام دیجیتال
زمان برگزاری مسابقات PES PC و PES XBOX روز یکشنبه مورخ 28 مهر ماه نود و دو از ساعت 9 الی 19 می باشد.
زمان برگزاری مسابقات FIFA PC و FIFA XBOX روز دوشنبه مورخ 29 مهر ماه نود و دو از ساعت 9 الی 19 می باشد.
(تأخیر بیش از 15 دقیقه برابر حذف از مسابقات است)
لازم به ذکر است که گروه بندی ها، ساعات برگزاری مسابقات وهمچنین مکان برگزاری نمایندگی پنجم تهران تا روز شنبه اعلام خواهد شد.
«قدر» در لغت به معناى اندازه و اندازهگیرى است.(1) «تقدیر» نیز به معناى اندازهگیرى و تعیین است.(2) اما معناى اصطلاحى «قدر»، عبارت است از ویژگى هستى و وجود هر چیز و چگونگى آفرینش آن(3) به عبارت دیگر، اندازه و محدوده وجودى هر چیز، «قدر» نام دارد. (4)
بنابر دیدگاه حكمت الهى، در نظام آفرینش، هر چیزى اندازهاى خاص دارد و هیچ چیزى بىحساب و كتاب نیست. جهان حساب و كتاب دارد و بر اساس نظم ریاضى تنظیم شده، گذشته، حال و آینده آن با هم ارتباط دارند.
استاد مطهرى در تعریف قدر مىفرماید: « ... قدر به معناى اندازه و
خبرنگار واحد مرکزی خبر: سلام عرض ميكنم؛ صبح حضرتعالى بخير.
حضرت آیتالله خامنهای: سلام عليكم و رحمةالله.
خبرنگار واحد مرکزی خبر: حماسهى سياسى مورد نظر حضرتعالى آغاز شده؛ توقّع حضرتعالى از مردم و دستاندركاران انتخابات براى تحقّق كامل اين حماسه چيست؟
حضرت آیتالله خامنهای: بسماللهالرّحمنالرّحيم. خداوند متعال را سپاسگزاريم كه به ما و ملّت عزيزمان اين توفيق را داد كه يك بار ديگر در حركتى و اقدامى كه در سرنوشت كشور مؤثّر است، توفيق پيدا كنيم و شركت كنيم.
(برای خواندن ادامه مطلب روی عنوان بالا متن کلیک کنید)
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اقشار مختلف مردم (۱۳۹۲/۰۳/۲۲ - ۱۱:۴۹)
بسماللّهالرّحمنالرّحيم
خوشامد عرض ميكنم به همهى شما برادران، خواهران، جوانان عزيز كه از راههاى دور و نزديك زحمت كشيديد و روز عيد ما را به معناى واقعى كلمه عيد كرديد. اجتماع دوستان اهلبيت، دوستان سيّدالشّهدا، لبهاى خندان، دلهاى شاد به مناسبت ميلاد باسعادت حضرت اباعبداللّه الحسين عليهالسّلام حقيقتاً روز عيد را يك عيد واقعى ميكند. اميدواريم ملّت ايران همواره در همهى احوال، در گذشت زمان، روزبهروز انشاءاللّه با توسّل به ذيل عنايت الهى و با توجّه به اهلبيت عليهمالسّلام و به معارف اسلامى، روزبهروز انشاءاللّه موفّقتر و سربلندتر و شادتر باشد.
روز ميلاد حضرت اباعبداللّه الحسين عليهالصّلاةوالسّلام روز باعظمتى است. به فرمايش مرحوم آقاى حاج ميرزا جواد آقاى تبريزى ملكى - عالمِ فقيهِ عارفِ بزرگوار - عظمت روز سوّم شعبان را بايد از بهعنوان پرتوى از عظمت حسينبنعلى بهحساب آورد و بهشمار آورد؛ روز بزرگى است. در اين روز كسى متولّد شد كه سرنوشت اسلام، به او، به حركت او، به قيام او، به فداكارى او، به اخلاص او بسته بود. اين بزرگوار در تاريخ بشريّت، يك حركتى را - كه نظير و شبيهى ندارد - ارائهى به تاريخ كرد و در مقابل چشم بشريّت گذاشت كه هرگز فراموش نخواهد شد؛ الگو است.
فرا رسيدن سه روز بزرگ و مقدس، 3و 4 و 5 شعبان، ميلاد بزرگ سالار شهيدان، حسين فاطمه؛ علمدار كربلا، ابوالفضل العباس و حضرت امام زينالعابدين بر همه عاشقان مبارك باد.
ولادت با سعادت حضرت علی (ع)و روزپدر را به ساحت مقدس امام عصر (عج)ومقام معظم رهبری و همه شیعیان جهان تبریک عرض مینماید.
درسی زیبا از امیر دلها
امام على علیه السلام داراى جاذبه هاى عجیبى بود، و دوست و دشمن ، مسلمان و كافر را جذب مى كرد، تا جایى كه كسانى در این راه دست خود را قطع مى كردند، و از آئین خود منصرف گردیده ، آئین بحق على علیه السلام را مى پذیرفتند.
روزى على علیه السلام كنیزى را دید كه محزون و گرایان است ، و چون از علتش پرسید، جواب داد: صاحبم مرا براى خرید گوشت مأمور ساخت ، و چون گوشت را خریدم مورد پسند وى واقع نشد، لذا آن را برگرداندم ، دوباره قصاب گوشت را عوض كرد و گفت : چنانچه بار دیگر بیاورى عوض نمى كنم ، ولى صاحبم این گوشت را نیز نپسندید، نمى دانم چه كار كنم ؟
حضرت فرمودند: من حاضرم تو را به پیش صاحبت ببرم ، و از او تقاضا كنم كه آزارت ندهد، و یا از قصاب بخواهم گوشت را براى بار دوم عوض كند، كدام را انتخاب مى كنى ؟
به درخواست كنیز آن حضرت به مغازه قصابى وارد شد، و ...(در ادامه مطلب)
حلول ماه شوال و عید سعید فطر بر همه مسلمانان مبارک
عید فطر.. عید پایان یافتن رمضان نیست.. عید بر آمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است.. چونان ققنوس که از خاکستر خویش دوباره متولد می شود. رمضان کوره ایی است که هستی انسان را می سوزاند و آدمی نوبا جانی تازه از آن سر بر می آورد. فطر شادی و دست افشانی بر رفتن رمضان نیست، بر آمدن روز نو، روزی نو و انسانی نو است. بناست که رمضان با سحرهاوافطارهایش.. با شبهای قدر و مناجاتهایش از ما آدمی دیگر بسازد. اگر درعید فطر درنیابیم که از نو متولد شده ایم.. اگر تازگی را در روح خود احساس نکنیم.. عید فطر عید ما نیست.
میلاد حضرت علی اکبر و روز جوان را به همه شما تبریک عرض میکنیم.مخصوصا به جوانان
ولادت حضرت علی اکبر عليه السلام
حضرت علي اکبر(ع) فرزند بزرگ امام حسين (ع) در مدينه متولد شد. مادر بزرگوار ايشان ليلا دختر ابى مره مي باشد. وي زمانى چند در خانه امام حسين عليه السلام به سر برد و روزگارى در زير سايه حسين (ع) بزیست. ليلا براى امام حسين (ع) پسرى آورد، رشيد، دلير، زيبا، شبيه ترين كس به رسول خدا صلى الله عليه و آله رويش روى رسول ، خويش خوي رسول ، گفت و گويش گفت و گوى رسول خدا صلى الله عليه و آله؛ هر كسى كه آرزوى ديدار رسول خدا را داشت بر چهره پسر ليلا مى نگريست تا آنجا که پدر بزرگوارش مي فرمايد "هرگاه مشتاق ديدار پيامبر مى شديم به چهره او مى نگريستيم"؛ به همين جهت روز عاشورا وقتى اذن ميدان طلبيد و عازم جبهه پيكار شد،امام حسين(ع) چهره به آسمان گرفت و گفت:"اللهم اشهد على هؤلاء القوم فقد برز اليهم غلام اشبه الناس برسولك محمد خلقا و خلقا و منطقا و كنا اذا اشتقنا الى رؤية نبيك نظرنا اليه..."
پابه پای ثانیه ها، به تو می اندیشم؛ به تو که تقویم ها، آمدنت را به انتظار نشسته اند و عقربه ها، جمعه های ساکت متروک را به امید آمدنت طی میکنند.
به تو می اندیشم، ای کسی که نمازت را فرادا میخوانی!
به تو می اندیشم، ای «امام جمعه جهان».
آیا این همه انتظار برای آمدنت کافی نیست؟
تمام دستها هم برای شمردن این روزها خاکستری کم است.
من اما به دستهای سبز تو ایمان دارم و میدانم که روزی، تمام قفل ها شکسته میشود و همه گره ها باز.
میدانم که دیگر ندبه، صبحهای جمعه ندبه نمیکند. میدانم که روزی از راه میرسی و زمین، جان تازهای میگیرد.
من هر روز، صدای زمزمه باد را میشنوم که میگوید: «ألیس الصبح بقریب».
از ورای قرون, چون کوهی استوار از صبر, بر اسبی راهوار از عزم میآید... در دستان آسمانیش برای سرکوبی نامردان شمشیر میخروشد, و برای هدایت مردمان قرآن میدرخشد؛ میآید چون شهابی درخشان در تیرهترین شب بشریت, میآید. چون قامت بلند راستی در جنگل هراس انگیز ناراستیها... عمامهی محمد (صلی الله علیه و آله) بر سر, پیراهن محمد (صلی الله علیه و آله) در بر, پای افزار محمد(صلی الله علیه و آله) بر پا, قرآن محمد (صلی الله علیه و آله) در سینه, و شمشیر علی در دست؛ با مهر زهرا, و صبر حسن, و شجاعت حسین,و عبادت سجاد, و علم باقر, و صدق صادق, وبردباری کاظم, و رضای رضا و جود جواد, و هدایت هادی, و هیبت عسکری (علیهمالسلام) میآید... .
سراپا نماد نبوت و ولایت است, تمام پیامبران را در خویش دارد؛ چون آدم آدمیتی نو را بنیاد مینهد,چون نوح با کوله بار صدها سال درد و ستمکشی بر پشت, خدا را بر کافران میخواند, چون ابراهیم ندای توحید در میدهد و بتها را سرنگون میکند, چون موسی بر فرعونیان ستمگر میشورد, چون عیسی انسانیت مرده را زنده میسازد, و چونان محمد (صلی الله علیه و آله) صلای فلاح عالمیان برمیدارد... .
آیینهی پرستش حق ازلی است آنگاه که به نماز میایستد, طنین وحی پیامبران در گفتار او چون به موعظه مینشیند؛ فریادش قرون را در مینوردد و شمشیر خشمش فرعونیان را برای ابد در هرم نابودی دفن میکند.
قیامش که همسنگ قیامت است قیامت دنیا را برمیانگیزد, و ظهورش که مظهر دیانت است دین را بر جهان حکمفرما میسازد؛ دستانش که شاخههای پر بار درخت امامت است زمین را به آسمان پیوند میزند, و گفتارش که قرین وحی خداست فرشتگان را به همسایگی انسان میخواند... .
چون برمیخیزد ضلالت به خاک میافتد, و چون سر برمیدارد هدایت قیام میکند؛ قیامش مسلخ تباهیهاست, و نامش مرگ نامردیها؛ آغازش پایان جباران است, و دوامش استمرار صلاح درستکاران, غیبتش شب یلدای مشتاقان ستمدیدهی اوست, و ظهورش صبح راستین محبان به جان رسیدهی او ... خلاصهی زندگی
نامش: پیشوایان معصوم علیهمالسلام, پیروان خویش را از ذکر نام امام قائم (علیهالسلام) نهی کرده و همین قدر فرمودهاند که او همنام پیامبر (صلی الله علیه و آله) و کنیهی او نیز کنیهی پیامبر (صلی الله علیه و آله) است, و جایز و روا نیست نام اصلی او را آشکارا بر زبان آورند تا هنگامی که ظهور فرماید.
لقبش: مشهورترین القاب آن گرامی «مهدی», «قائم», «حجت» و «بقیهالله» است.
پدرش: پیشوای یازدهم حضرت امام حسن عسکری (علیهالسلام).
مادرش: بانوی گرامی «نرجس» نوادهی قیصر روم.
تاریخ تولد: جمعه نیمهی شعبان سال ۲۵۵ هجری قمری.
محل تولد: شهر سامرا از شهرهای عراق.